Com es finança La Feixa?

Per arrencar el projecte, La Feixa es finança al marge del sistema financer convencional.
Feien falta 76.000€ per assegurar la viabilitat del projecte i fer front a costos imprescindibles per tirar endavant com l’adequació de l’espai del supermercat, la compra de mobiliari i maquinària i l’aprovisionament d’estoc.

La Feixa tira endavant gràcies a la implicació de totes les sòcies i persones del seu entorn.

Com ho hem fet?

A banda de les aportacions de capital social de les sòcies de La Feixa, les dues vies de finançament que hem seguit per aconseguir els 76.000€, per assegurar viabilitat del projecte i adequar l’espai del supermercat, la compra de mobiliari,  maquinària i aprovisionament d’estoc, han estat les següents:

Avals Mancomunats

Hem sol·licitat un préstec de 46.000€ a la cooperativa de crèdit Coop57 que hem avalat personalment de forma mancomunada per l’entorn social de La Feixa.

Coop57 ens l’ha concedit gràcies a la bona rebuda del sistema de finançament col·lectiu i a les 92 avaladores que han cregut en en projecte i avalat 49.250 euros.

Coop57 no opera amb garanties ni aportacions patrimonials, ni demana nòmines de cap tipus.

Títols participatius

També hem fet l’emissió de 325 títols participatius de 100 euros cadascun, a un termini de 5 anys i una remuneració anual del 2%.
Actualment tots els títols han estat subscrits per un total de 57 persones que han fet aquestes aportacions, préstecs, voluntàries.

Hem aconseguit els avals!

Donacions Voluntàries

Per altra banda, seguim obertes a donacions voluntàries per tal que el projecte de La Feixa tiri endavant amb més fermesa. Pots fer un ingrés al següent compte corrent, indicant el teu nom i cognoms.
Envia’ns, si et plau, un correu a economia@lafeixa.cat per avisar-nos.

Triodos Bank: ES77 1491 0001 2730 0012 3162


Qualsevol dubte que et quedi respecte el finançament del projecte, pots esciure’ns a: economia@lafeixa.cat.