Apunta’t a butlletí de La Feixa

Si vols estar informada de l’evolució del projecte, apunta-t’hi!

* indicates required

Per poder-te enviar informació, has d’autoritzar a La Feixa, Supermercat Cooperatiu pels següents mitjans:

Pots anul·lar la subscripció en qualsevol moment clicant a l’enllaç del peu dels nostres correus. Si vols més informació sobre les nostres polítiques de privacitat, consulta la nostra web.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Sobre el tractament de les seves dades personals

D’acord amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garanties dels drets digitals, us informem que les dades que se sol·liciten en aquest formulari seran incorporades a una base de dades responsabilitat de La Feixa, SCCL. amb la finalitat de remetre el nostre butlletí electrònic i/o informacions rellevants del seu interès.  En acceptar l’enviament d’aquest formulari electrònic doneu el vostre consentiment al susdit enviament d’emails informatius. No es cediran en cap cas les dades a terceres, tret d’obligacions legals. La persona afectada pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició davant La Feixa, SCCL a info@lafeixa.cat

Per a informació addicional, consulteu la nostra pàgina Política de privacitat