Proveïdores de sucs

portadasucs

Et presentem algunes de les proveïdores de sucs de La Feixa.

Els sucs “convencionals” contenen molt de sucre o altres edulcorants poc saludables. Sovint la fruita que utilitzen és de poca qualitat i ruixada, durant el seu cultiu, amb pesticides. A La Feixa hi trobaràs sucs ecològics saludables i boníssims.

Cal Valls (Vilanova de Bellpuig, Pla d’Urgell) és una empresa familiar que elabora sucs i conserves vegetals ecològics des de 1978. A l’inici dels anys 80 van començar a comercialitzar productes d’horticultura frescos, però el mercat encara no estava preparat. Així, van reorientar el negoci i van començar a elaborar conserves, una pràctica habitual en l’àmbit familiar dels propietaris de Cal Valls. Van acondicionar les instal·lacions de l’empresa i han conservat fins a l’actualitat l’esperit artesanal i de respecte cap al medi ambient. 

Cal Valls està estructurada en 3 àrees: cultiu de la producció agrícola, elaboració dels productes i la seva comercialització (també d’altres com espàrrecs o codony) i la distribució d’altres dels quals en són representants a Catalunya.

La producció agrícola pròpia és íntegrament ecològica i, des de fa anys, també hi apliquen tècniques de la biodinàmica. Les elaboracions són artesanals, es preparen en la temporada que els correspon i s’emmagatzemen. Els residus orgànics generats a Cal Valls es composten i, després, serveixen d’adob per a les finques. Tots els sucs i conserves estan envasats en vidre. 

En l’actualitat, elaboren més de 50 productes i les vendes se centren a Espanya, encara que també exporten a 10 països.

A La Feixa hi trobaràs els sucs de poma i la llimonada de Cal Valls!

Casa Amella (Artés, Bages) és una empresa familiar nascuda el 2002 (en un garatge de Castellterçol!) amb la voluntat de contribuir per a una “alimentació més sana, segura, sostenible i amb tots els valors de la dieta mediterrània”.

Els ingredients que fan servir estan acabats de collir per agricultores de confiança i de proximitat i mantenen totes les propietats nutritives i organolèptiques. Així, quan arriben a les instal·lacions de Casa Amella, els renten, els tallen i en menys de 24 hores ja els han cuit al vapor, pelat i envasat. D’aquesta manera, es conserven les seves propietats intactes. No s’hi afegeixen colorants, conservants ni condiments innecessaris. Els sucs de fruita, a més de ser eco, són de proximitat, expremuts i premsats sense afegir-hi res. 

Els seus productes estan envasats en vidre i les tapes no tenen bisfenol A (BPA). També garanteixen que no hi ha creuament amb cap cereal que contingui gluten.

A La Feixa hi trobaràs la seva llimonada, el suc de mandarina, de poma, de taronja, de pera i poma i de préssec i raïm.

Hort del Silenci (Artesa de Segre, la Noguera) és una empresa agrícola amb fort arrelament al territori que acull els productes envasats i elaborats de la Cooperativa d’Artesa de Segre. Aquesta coop es va fundar el 1958 i és un referent del desenvolupament agrari. En l’actualitat, té més de 1.100 sòcies a les comarques de la Noguera, Pallars Jussà, La Segarra, Urgell i l’Alt Urgell i 800 hectàrees certificades on s’hi cultiven llegums, horta i cereals. 

Hort del Silenci posa en valor els productes de qualitat que elaboren i la feina de les persones que hi contribueixen, emmarcats en el territori, amb actuacions respectuoses i responsables per a les persones i la terra que conreen.

Els seus productes estan elaborats amb molta cura, sense additius i mantenint al màxim les seves propietats nutricionals. 

A La Feixa hi trobaràs el suc de pinya, de préssec, de taronja i de poma Golden.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *