Recull de premsa

Valor afegit 24/12/2021

 • La Feixa als mitjans. Juliol 2021
  Aquest mes de Juliol alguns mitjans locals han parlat de La Feixa. A continuació pots escoltar el podcast d’economia social sobre ‘Consum responsable’ amb @LaFeixa_cat, projecte guanyador de l’ajut #PepaMaca2019 de @CoopMaresme, i llegir una aparició a la revista Capgròs.
 • La Feixa als mitjans. Maig 2021
  Aquest mes de Maig alguns mitjans locals han parlat de La Feixa. A continuació pots veure el reportatge a la Revista Digital Iluro i la notícia al canal web Coop57, cooperativa de serveis financers ètics i solidaris.
 • La Feixa als mitjans. Abril 2021
  Aquest mes d’abril alguns mitjans de la comarca del Maresme han parlat de La Feixa. A continuació pots veure un reportatge de Mataró Audiovisual, llegir l’entrevista que ens van fer a la plataforma alacarta.cat i surtdecasa.cat, i les notícies a xarxanet i la revista Tribuna Maresme.
 • La Feixa als mitjans. Març 2021
  La setmana passada alguns mitjans locals i de Catalunya van parlar de La Feixa. Us deixem el reportatge que va fer la Corporació catalana de mitjans Audiovisuals i les entrevistes que ens van fer a l’Ateneu Corporatiu i al programa Ona Maresme de Mataró Audiovisual.
 • La Feixa als mitjans. Setmana del 6 de juliol
  Divendres 10 de juliol vam celebrar l’acte de presentació en societat de La Feixa. Alguns mitjans locals en van parlar. Us deixem l’entrevista que ens van fer al programa El Mirador de Mataró Audiovisual i l’article del Capgròs.
 • “El supermercat cooperatiu La Feixa fa una crida a la ciutadania a fer-se’n sòcia”
  Pots llegir l’article sencer del 8 de juny de 2020 a El Tot Mataró al següent enllaç: El supermercat cooperatiu La Feixa fa una crida a la ciutadania a fer-se’n sòcia
 • Amb altres companyes, La Feixa a El País
  Judit Quintana Lliró ha publicat, el 4 de juny de 2020, un article a La Tribuna de El País amb propostes per fer un canvi en els hàbits de consum donant suport a la producció local i de proximitat.Hi fa referència a diversos projectes, alguns en funcionament i d’altres en creació, de supermercats cooperatius com, …

  Amb altres companyes, La Feixa a El País Llegeix més »

 • La Feixa en temps de Covid-19 a “El Mirador”
  Dimarts 12 de maig, ens han entrevistat al programa “El Mirador” de Mataró Audiovisual per saber com encarem l’evolució i desenvolupament del projecte en temps de Covid-19. Tomeu Gomila, membre del Grup Impulsor de La Feixa, ha respost les preguntes de Pep Andreu. Escolta’ls!
 • “Supermercats cooperatius: la democratització del consum just i sostenible”
  La Revista Nexe de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, publica l’article sobre els diversos projectes de supermercats cooperatius que s’estan engegant al Principat de Catalunya: FoodCoop Barcelona, SuperCoop Manresa, L’Artiga d’Olot i La Feixa.
 • La Feixa als mitjans. Setmana del 9 de març
  Aquesta setmana que just acaba, alguns mitjans locals i de la comarca del Maresme han parlat de La Feixa. Dissabte 14 s’havia de fer l’acte de presentació i fundació de La Feixa; finalment, però, i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, les persones que estem tirant endavant el projecte hem decidit ajornar-lo. Us deixem …

  La Feixa als mitjans. Setmana del 9 de març Llegeix més »

 • Sortim al Tot!
  El setmanari gratuït mataroní es fa ressò de la data de la presentació del primer supermercat cooperatiu del Maresme.