Carta del Cercle de Transformació i Cultura

participa a LFX

Benvolguda sòcia de La Feixa,

D’entrada, ens agradaria agrair-te que formis part d’aquest projecte, perquè gràcies a l’energia de cadascuna de nosaltres La Feixa segueix caminant. La Feixa, un projecte que ens permet a totes sentir-nos-en partíceps, d’una forma més o menys activa; sobretot, però, conscientment actives!
A totes ens uneix la voluntat i les ganes d’implicar-nos en la transformació del consum i del canvi que volem veure. En el primer any del projecte, ens podem felicitar per les millores i el creixement que hem fet.
Totes i cadascuna de nosaltres som necessàries, importants i vitals i les nostres energies imprescindibles.
Gràcies a totes, La Feixa s’està transformant dia a dia per seguir-ho fent més i millor.
Tota implicació és profundament agraïda!

Ara tenim ganes d’anar molt més enllà, pas a pas, però estant activament presents.
Fa uns mesos que el Cercle de Transformació i Cultura ha engegat la maquinària per realitzar tot tipus d’activitats de difusió, sensibilització i consciència dels valors que ens han portat on som i que dibuixen cap a on volem anar. Activitats per conèixer productores i tastar els seus productes, conèixer d’on venen i, fins i tot, aprendre a fer-nos-els nosaltres mateixes, presentacions de llibre, etc.

Creiem que dins de cada sòcia i beneficiària hi ha moltes propostes, idees, il·lusions i ganes de fer i dir-hi la seva. Et volem convidar a formar part d’aquesta xarxa participativa, a fer-nos arribar les teves idees en forma de suggeriment, amb implicació activa si et ve de gust, i/o a escriure’ns les teves inquietuds al correu activitats@lafeixa3.local.
El que vulguis i et vingui de gust!

Com a Cercle, anem anunciant les propostes a mida que les tenim agendades, lligades i tancades a través de les xarxes de comunicació de La Feixa.
T’informem d’algunes de les que tenim previstes per si hi vols i pots participar de forma puntual:

  • 22 d’abril. Benvinguda Primavera (tarda-nit),
  • 11 de juny. Fira de Productores de La Feixa.
  • 1 de juliol. Cinefòrum a la fresca.
  • 1 d’octubre. Jornada de Sensibilització.
  • 10 de desembre. 2n Aniversari de La Feixa!

Pots col.laborar de diferents formes; participar en la preparació i organització de l’activitat, formar part de l’equip de la barra, muntar i desmuntar, pensar propostes d’accions, activitats i música en directe o, fins i tot, oferir-te per fer alguna cosa que se t’acudeixi.
Ens pots escriure amb les teves aportacions i et contactarem. Tota persona serà benvinguda.
Si creus que ara mateix se’t fa difícil, t’agraïm honestament, que formis part del projecte i que ens hagis llegit. Ja arribarà el moment!

Si vols participar en l’acte que ens queda més a la vora, la Festa de Primavera, apunta-t’hi!

Transformem el Consum!
Cercle de Transformació i Cultura

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *