Els productes de neteja, a granel a La Feixa

Productes de neteja a granel a La Feixa

“A La Feixa tot és menjar?”, “No”.

“Hi teniu productes de neteja?”, “Sí, a granel”.

“Ostres, i no és molt complicat?”, “I ara!”

“Que explicareu com funciona?”, “Ben aviat”.

“He de dur un envàs o me’l doneu?”, “Totes dues”.

Productes de neteja a granel a La Feixa

Les primeres setmanes de La Feixa han estat procliues a aquest tipus de preguntes. Més o menys les sòcies ja coneixem l’espai i hem vist com a la part de darrera el supermercat, quasi tocant a la sala de cercles, hi ha tot l’espai de sabons i productes de neteja que hem anat posant en marxa. Avui, aquí, intentarem explicar la manera (més que senzilla) de comprar sabons i productes de neteja a La Feixa.

Quan entre totes les que fem possible La Feixa ens posem d’eslògan el “transformem el consum”, en certa manera també ho fem aplicant aquell mític principi de l’enyorat Capità Enciam que deia que “els petits canvis són poderosos”. El nostre poder transformador, el de cada persona o unitat de consum, ens pot semblar petit, però la simple coordinació i suma de moltes petites transformacions acaben multiplicant, tenint un efecte multiplicador.

A La Feixa, per exemple, hi podem comprar els sabons i productes de neteja de manera diferent pel què i pel com. Comencem pel com: ho fem a granel i no consumint envasos i generant residus a cada compra. Tu mateixa omples l’envàs i t’endús un producte de qualitat a casa i ja tornaràs quan se t’acabi. I anem al què: agafant els compromisos i criteris amb els que se seleccionen els productes i els productors, a La Feixa hi tenim una gamma de productes de neteja, personal, de roba i de plats, olles i coberts, terra i superfícies diverses, tant a mà com a màquina, de manera que totes les sòcies puguin fer el seu petit canvi comprant-hi.

Com ho hem de fer?

És la mar de fàcil. Ara mateix t’ho expliquem!

1. Porta el teu envàs de casa.

Així creem el nou hàbit i de la mateixa manera que vens a comprar amb cabàs, bossa o carro ja podràs dur l’envàs de la neteja que et resulti còmode i pràctic.

Sabons a granel a La Feixa.
2. Si no el duus, agafa’n del dipòsit d’envasos.

A la Feixa hi tenim un dipòsit d’envasos reutilitzats per si qui compra el producte no té a mà el seu. Per cert, també hi pots deixar envasos perquè altres sòcies en tinguin.

3. Enganxa l’etiqueta del producte que agafis.

La trobaràs a la mateixa lleixa i d’aquesta manera ajudes a les treballadores a identificar què porta l’envàs.

4. Serveix-te el producte, omplint l’envàs.

I vigila no et passis que sinó convertirem la part de dalt de la botiga en una pista de patinatge!

sabo3
5. Passa per caixa.

Allà entre la quantitat emplenada i l’etiqueta serà tan fàcil de cobrar com tota la resta de productes.

I un cop a casa, ja veuràs com els sabons o productes et resulten, són de qualitat i quan s’acabi l’envàs… no el llencis: serà hora de tornar a La Feixa, sumar un altre petit canvi i seguir transformant el consum.

No tornaràs a dir que és complicat de comprar productes de neteja a granel, segur!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *