cercle coordinació 2023

Com ens organitzem?

La botiga a peu de carrer, només és la punta del iceberg del treball de moltes persones que creuen en aquest projecte i que li donen vida.

La Feixa, és un projecte cooperatiu i d’autogestió, així que totes les persones implicades tenen la seva importància dins l’organització, ja que a través de l’assemblea general de sòcies aporten la seva veu, opinió i coneixements a la resta.

Com que el projecte requereix d’un seguiment constant i d’una presa de decisions àgil i adequada en molt àmbits, ens hem estructurat en múltiples cercles* de treball que reporten les seves conclusions i el resultat de les tasques encomanades a un Cercle de Coordinació central que és qui n’analitza els resultats i els utilitza per coordinar correctament la botiga: La Feixa – Supermercat Cooperatiu.

Els diferents cercles on qualsevol sòcia pot col·laborar són:

  • Cercle de Transformació i Cultura (abans Cercle d’Activitats).
  • Cercle de Benvinguda i Participació.
  • Cercle d’Economia.
  • Cercle de Comunicació.
  • Cercle de Cures i Convivència.
  • Cercle de Tecnologia.
  • Cercle d’Intercooperació.
  • Cercle Jurídic.
  • Cercle d’Infraestructures.
  • Cercle de Proveïdores i Productes.

En alguns casos es contracten serveis externs quan cal un nivell d’especialització que no s’hagi trobat dins el col·lectiu.

organigrama
Organigrama de La Feixa

Actualment, el Cercle de Coordinació està constituït per aquestes sòcies:

mireia
Mireia Gomila
Presidenta

Enginyera de Telecomunicacions. Membre de l’Ecoopirativa, ha format part activa de diferents associacions. Treballant per un canvi en el model de consum.

rodona logo verd clar 2
Francesc Chiva
Secretària

Aviat us explicaré qui sóc.

carles
Carles Collado
Tresorer

Tècnic Tributari Comptable. Membre de l’Ecoopirativa. Conscienciar la societat dels beneficis de l’economia solidària, propera i sostenible.

aran 1
Aran Bonamusa
Vocal

Professor de secundària. Membre de l’Ecoopirativa. Treballant per la transformació social a través de l’educació i del consum conscient i responsable. Quan consumim decidim, quan consumim ens posicionem.

montse
Montse Collado
vocal

Integradora Social i Educadora d’educació especial. Membre de l’Ecoopirativa des del 2013. Aficionada als esports de muntanya i amant de la natura.

rodona logo verd clar 2
Sílvia Bofill
Vocal

Aviat us explicaré qui sóc.

Mercè Marsal
Vocal

Documentalista. Membre de l’Ecoopirativa. Ha participat en associacions de cultura popular i moviments socials. Aficionada a fer muntanya, vogadora del sènior femení de Rem Mataró.

eva b 1
Eva Bonamusa
Vocal

Havent estat sempre vinculada al món social i sent la petita d’una família nombrosa, finalment he acabat dedicant-me a la Mediació i la gestió de conflictes. Convençuda fa temps del poder de les consumidores, La Feixa és el projecte ideal per ser-ne activista.

rodona logo verd clar 2
Cristina Casanova
Vocal

Aviat us explicaré qui sóc.

rodona logo verd clar 2
Ester Nebot
Vocal

Aviat us explicaré qui sóc.

rodona logo verd clar 2
Eddy Roca
Vocal

Aviat us explicaré qui sóc.

* El juliol de 2020, hem decidit, motivades per l’experiència de l’Artiga i de SuperCoop Manresa a la “3a Jornada de Producció i Consum Agroecològic: Supermercats Cooperatius”, canviar la nomenclatura organitzativa i substituir el terme “comissió” pel terme “cercle”. Considerem que és un terme que no porta associada la càrrega històrica del concepte “comissió”, i per altra banda ens agrada l’analogia del cercle amb la rotllana en la que ens trobem en les assemblees, el fet de compartir i decidir de forma horitzontal.