Com ens organitzem?

La botiga a peu de carrer, només és la punta del iceberg del treball de moltes persones que creuen en aquest projecte i que li donen vida.

La Feixa, és un projecte cooperatiu i d’autogestió, així que totes les persones implicades tenen la seva importància dins la organització, ja que a través de l’assemblea general de sòcies aporten la seva veu, opinió i coneixements a la resta.

Com que el projecte requereix d’un seguiment constant i d’una presa de decisions àgil i adequada en molt àmbits, ens hem estructurat en múltiples comissions de treball que reporten les seves conclusions i el resultat de les tasques encomanades a un Consell Rector central que és qui n’analitzarà els resultats i els utilitzarà per coordinar correctament la botiga: La Feixa – Supermercat Cooperatiu, on compraràs.

Les diferents comissions on qualsevol sòcia pot col·laborar són:

  • Comissió d’Activitats Lúdiques.
  • Comissió de Benvinguda i Participació.
  • Comissió de Comptabilitat i Finances.
  • Comissió de Comunicació.
  • Comissió Informàtica.
  • Comissió Jurídica.
  • Comissió de Local i manteniment.
  • Comissió de Proveïdores i Productes.

En alguns casos s’utilitzaran persones externes quan calgui un nivell d’especialització que no s’hagi trobat dins el col·lectiu. Actualment s’externalitzaran els tràmits de gestoria (fiscal, laboral, comptable, llicències i permisos).

Organigrama de La Feixa
Organigrama de La Feixa

Actualment, el Consell Rector està constituït per aquestes sòcies:

Mireia Gomila
Presidenta

Enginyera de Telecomunicacions. Membre de l’Ecoopirativa, ha format part activa de diferents associacions. Treballant per un canvi en el model de consum.

Anna Cercós
Secretària

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració. Membre de l’Estrella. La sobirania alimentària és una de les eines més potents de transformació social, econòmica i de territori. Molt aficionada a la cuina i enamorada del Pallars Sobirà.

Carles Collado
Tresorer

Tècnic Tributari Comptable. Membre de l’Ecoopirativa. Conscienciar la societat dels beneficis de l’economia solidària, propera i sostenible.

Maria Castellví
Vocal

Mestra.
Membre de l’Ecoopirativa.
Ha participat i participa activament a diferents associacions. Aficionada als esports de muntanya.

Montse Collado
Vocal

Integradora Social i Educadora d’educació especial. Membre de l’Ecoopirativa des del 2013. Aficionada als esports de muntanya i amant de la natura.

Susanna Maranges
Vocal

Treballadora Social i Llicenciada en Ciències Polítiques. Forma part de l’Estrella des de fa més de 10 anys.

Mercè Marsal
Vocal

Documentalista. Membre de l’Ecoopirativa. Ha participat en associacions de cultura popular i moviments socials. Aficionada a fer muntanya, vogadora del sènior femení de Rem Mataró.