Participa a La Feixa!

Si t’agrada el projecte, segons la teva disponibilitat, energia o nivell d’implicació, pots optar per diferents fórmules, totes importants, de participar i ajudar a que La Feixa es consolidi i creixi adequadament. 

La senzilla és que la nostra botiga sigui la primera opció on comprar els teus productes de proximitat i ecològics: tothom hi pot comprar i no cal ser-ne sòcia per fer-ho.

Si compres amb freqüència a La Feixa, o vols augmentar el teu grau de relació amb la cooperativa, també pots pensar en fer-te’n sòcia. D’aquesta manera obtens veu i vot en l’Assemblea General de sòcies i participes d’un projecte cooperatiu i col·lectiu que ens permetrà transformar la manera com consumim.

Per esdevenir sòcia de La Feixa has de fer una aportació única i retornable al capital social de l’entitat de 50€ en el cas d’una persona física, de 150€ si ets microempresa o de 350€ si es tracta d’una PIME o restaurant.

Un cop ja ets sòcia, entres a formar part de la família de La Feixa i ja pots començar a participar 2 hores cada 4 setmanes de forma voluntària en el projecte. Com a sòcia adquireixes els productes de la cooperativa a cost de sòcia que és, aproximadament, un 15% inferior al preu de venda al públic. No obstant l’anterior, si per raons laborals, familiars o d’altra natura no pots portar a terme la teva participació voluntària a la cooperativa, podràs substituir-la per una quota de 20€ trimestrals.
Així mateix, tens dret a veu i vot a l’Assemblea General, el màxim òrgan de decisió de la cooperativa.