Participa a La Feixa!

Si t’agrada el projecte, segons la teva disponibilitat, energia o nivell d’implicació, pots optar per diferents fórmules, totes importants, de participar i ajudar a que La Feixa, Supermercat cooperatiu, es consolidi i creixi adequadament. 

La més òbvia i senzilla, però bàsica pel nostre futur, és que la nostra botiga sigui la primera opció on comprar els teus productes de proximitat i ecològics: tothom hi pot comprar i no cal ser-ne sòcia per fer-ho.

Si compres amb freqüència a La Feixa, o vols augmentar el teu grau de relació, també pots pensar en fer-te’n sòcia. D’aquesta manera obtens veu i vot en l’assemblea general.

Per esdevenir sòcia de La Feixa has de fer una aportació única i retornable al capital social de l’entitat de 50€ en el cas d’una persona física, de 150€ si ets microempresa o de 350€ si es tracta d’una PIME o restaurant. Només cal una aportació per unitat de consum.

Un cop la unitat de consum té com a mínim una sòcia ja pot accedir als productes a cost de persona sòcia, tenint en compte que totes les persones adultes de la unitat de consum participen de forma voluntària o, en els casos esmentats, paguen una quota mensual de 5€. Els preus de sòcia són, aproximadament, un 15% inferiors als preus de venta al públic.