Participa a La Feixa!

Si t’agrada el projecte, segons la teva disponibilitat, energia o nivell d’implicació, pots optar per diferents fórmules, totes importants, de participar i ajudar a que La Feixa, Supermercat cooperatiu, es consolidi i creixi adequadament. 

La més òbvia i senzilla, però bàsica pel nostre futur, és que la nostra botiga sigui la primera opció on comprar els teus productes de proximitat i ecològics: tothom hi pot comprar i no cal ser-ne sòcia per fer-ho.

Si compres amb freqüència a La Feixa, o vols augmentar el teu grau de relació, també pots pensar en fer-te’n sòcia. D’aquesta manera obtens veu i vot en l’assemblea general.

Per esdevenir sòcia de La Feixa has de fer una aportació única i retornable al capital social de l’entitat de 50€ en el cas d’una persona física, de 150€ si ets microempresa o de 350€ si es tracta d’una PIME o restaurant. Només cal una aportació per unitat de consum.

Un cop la unitat de consum té com a mínim una sòcia ja pot accedir als productes a cost de persona sòcia, tenint en compte que totes les persones adultes de la unitat de consum paguen una quota mensual de 5€. Els preus de sòcia són, aproximadament, un 15% inferiors als preus de venta al públic