Participa a La Feixa!

Si t’agrada el projecte, segons la teva disponibilitat, energia o nivell d’implicació, pots optar per diferents fórmules, totes importants, de participar i ajudar a que La Feixa, Supermercat cooperatiu, es consolidi i creixi adequadament. 

La més òbvia i senzilla, però bàsica pel nostre futur, és que la nostra botiga sigui la primera opció on comprar els teus productes de proximitat i ecològics: tothom hi pot comprar i no cal ser-ne sòcia per fer-ho.

Si compres amb freqüència a La Feixa, o vols augmentar el teu grau de relació, també pots pensar en fer-te’n sòcia. D’aquesta manera obtens veu i vot en l’assemblea general.

Per esdevenir sòcia de La Feixa hauràs de fer una aportació al capital social de l’entitat (única i retornable) de 50€ en el cas d’una persona física, de 150€ si ets microempresa o de 350€ si es tracta d’una PIME o restaurant. Només cal una aportació per unitat de consum.

Un cop la unitat de consum té com a mínim una sòcia ja pot esdevenir:

  • consumidora,  obtenint, a canvi d’una mensualitat de 5€ per persona adulta, un descompte permanent sobre el pvp dels productes de la botiga.
  • consumidora activa, obtenint, a canvi d’una hora i mitja de feina per persona adulta cada 4 setmanes, un 10% extra al preu ja descomptat.