Verdura i fruita

Quins productes puc comprar a La Feixa?

Des de La Feixa, t’oferim tot el ventall de productes ecològics i de proximitat que tu i la teva família podeu necessitar en el vostre dia a dia, sempre que sigui possible, a granel i amb el mínim de processat.

El Cercle de Proveïdores i Productes escull els productes que trobaràs al nostre Supermercat Cooperatiu, no tan sols perquè siguin el màxim saludables sinó perquè a la vegada afavoreixin una societat laboralment més justa i també més respectuosa amb el planeta.

Prioritzem doncs, les productores de proximitat abans que les grans distribuïdores. Analitzem els seus principis, la seva mida i salut laboral, i valorem molt que fomentin el cooperativisme i el treball social.

Segons la temporada i disponibilitat, a La Feixa hi pots trobar els següents productes:

  • Alimentació: Llegums, cereals, fruits secs, llavors, cafè, infusions, conserves, elaborats vegans, pates vegetals, aperitius, salses, condiments, mel, xocolata, olis, plantes aromàtiques.
  • Frescos: fleca, pasta fresca, verdura, fruita, carn, ous, formatges, mató, iogurts.
  • Begudes: cerveses artesanes i vins
  • Cura Personal
  • Neteja i llar
  • Nadons: bolquers, tovalloletes, alimentació infantil.

En aquestes categories s’hi inclouen productes per a celíaques, veganes i persones amb intoleràncies alimentàries.

Si tens cap suggeriment o proposta respon el formulari i l’estudiarem. 

granel

Les proveïdores de
La Feixa

(Aquest apartat s’anirà actualitzant setmanalment a mesura que la informació es publiqui a les xarxes socials de La Feixa).

canmargarida
natracare
ORGANYC
Planeses
Can Terrades
claperol
brescat
bambo
IMG 20201110 081146 320
germinats
estupenda
alt pirineu
deessa
aguacates
Dpagès
Mas Les Coromines
gluki
ALGAMAR
ecodis
oleander
pauet
proveidores1A
veganeria
Nogué
nur
NUSHU
galderic
parcala
aubagueta
kombutxa
vilot
mestre
alternativa3
hortec
llavora
La Klosca

Perquè som #Proximitat.

La Klosca El Niu d’Ous, totes dues, proveïdores d’ous de la comarca.

La Klosca, situada a Mataró, és un Centre especial de Treball, és a dir, que el 90% de la seva plantilla està formada per persones amb diversitat funcional. El seu compromís social treballa per a la igualtat d’oportunitats per a tothom.

La Klosca
proveidores1A

La Granja el Niu d’Ous va engegar aquest projecte familiar a Òrrius , després de ser sòcies durant anys de diverses cooperatives de consum. Col•laboren en xarxa amb pagesos, negocis, grups de consum, cooperatives i menjadors escolars de la zona.

Perquè som #Qualitat.

La Feixa vol omplir la botiga de productes de qualitat d’alt valor terapèutic i culinari.

A Catalunya hi ha poques productores d’herbes ecològiques per a infusions i condiments. A La Feixa en trobareu dues.

Herbes de l’Alt Pirineu (Araós, al Pallars Sobirà): conreen més de 80 varietats de plantes aromàtiques i medicinals als seus propis camps. A més, les bossetes de les infusions que preparen són de fibres 100% biodegradables.

alt pirineu
Nogué

Herboresteria Nogué (Ossera, a l’Alt Urgell): una empresa familiar, nascuda el 1984, que cultiva a 1200m en un petit camp d’una hectàrea. A més d’herbes per a infusions i condiments, també preparen sals aromàtiques.

Ambdues productores s’ocupen manualment de la recol·lecció, l’assecat i l’envasat de totes les herbes.
És un privilegi poder cuinar i alimentar-nos amb herbes nascudes en aquest entorn i tractades amb tanta cura.

Perquè som #Passió.

La Feixa és passió, com la que hi posen les nostres proveïdores de cervesa artesana i ecològica 

Cervesa Lo Vilot (Almacelles, Lleida) és una cooperativa d’agricultores i cerveseres. Produeixen el 95% dels ingredients de les seves cerveses. Treballen amb energies renovables, reciclen o reutilitzen tots el seus residus, donen suport a les empreses locals i afavoreixen la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social o amb diversitat funcional
Ep! També tenen cerveses sense gluten!

vilot
estupenda

L’Estupenda (Sant Cugat del Vallès, Barcelona) és una cerveseria artesana i ecològica amb obrador propi que ha creat i/o recuperat receptes curioses o poc treballades a casa nostra. Aquest projecte va començar rehabilitant un antic molí a la serra de Collserola i, ara, amb l’Estupenda, volen apropar la cervesa artesana a tothom, utilitzant els millors ingredients ecològics i produïts tan a prop com sigui possible.

Perquè som #DeLaTerra.

A La Feixa hi trobaràs també cereals en gra i farines de qualitat i proximitat.

Josep Mestre (Argençola, a l’Anoia) és una empresa familiar que va apostar pel canvi a l’agricultura eco fa prop de 20 anys. Produeixen llegums i cereals que creixen sense pressa a les seves finques. Han recuperat varietats catalanes antigues (que no han estat creuades amb altres varietats, tenen menys gluten i són molt més fàcils de digerir).La molta del gra és lenta i suau per tal de conservar totes les propietats organolèptiques dels cereals i es fa al seu molí de pedra i fusta.

mestre
pauet

Cal Pauet (L’Espunyola, al Berguedà) és productora de llavors i elaboradora de farines i gra des de fa més de 200 anys. La seva producció és de cicle tancat (s’ocupen del conreu i de la preparació del gra i de les farines). La molta del gra la fa al seu molí amb rodes de pedra de lava, corindons i diamant. Gràcies a la seva lenta rotació, la farina s’escalfa mínimament, fins i tot en processos més llargs. També conrea llavors de varietats antigues i neteja el gra amb el seu propi sistema de cribatge i diferents tipus de sedassos. 

Perquè som #Naturals.

T’agradaria comprar productes vegans saludables? No és gens fàcil trobar processats de qualitat i de proximitat. Mira quina meravella de proveïdores trobaràs a La Feixa.

La Veganeria (Arbúcies) és una cooperativa amb obrador propi nascuda el 2010 amb un projecte de cuina 100% vegetal saludable i artesana. Elabora xarcuteria vegana i plats cuinats amb ingredients ecològics, de qualitat i d’agricultors de proximitat.
A més de vendre a la seva botiga, col·laboren amb cooperatives i grups de consum.

veganeria

Perquè som #Saludables.

A La Feixa volem cuidar-nos i prendre begudes saboroses. I tu? Has tastat el Mūn kombucha?

kombutxa

Kombutxa Drinks (Mataró) és una petita empresa que neix arran de l’experiència personal d’un dels seus fundadors, en Jordi Dalmau. Després de cuidar molt la seva alimentació (sense gaire bon resultat), comença a prendre aquesta beguda probiòtica i a controlar els efectes de la síndrome que pateix.
En Jordi i la seva parella elaboren el primer kombutxa artesà amb ingredients naturals, de qualitat i ecològics.

Perquè som #Ecologia.

Menges brots germinats? Saps que són revitalitzants, regeneratius, font de vitamines, aminoàcids, minerals, enzims… i que t’ajuden a reforçar el teu sistema immunitari? A La Feixa en trobaràs d’altíssima qualitat nutricional!

Brot d’Or (Caldes de Montbuí) és una empresa pionera en el conreu eco de germinats. El seu fundador va viatjar a Suïssa i allà ho va aprendre tot!
Els seus brots estan lliures d’additius, al·lèrgens i conservants.
Tenen més de 15 varietats: alfals, remolatxa, rave, llenties, col kale, ceba, coriandre, porro, gira-sol, pèsol…
Si no saps com menjar-te’ls o preparar-los, a la seva web hi tenen un munt de receptes.
L’envàs és compostable!

germinats

Perquè som #Dolços.

Ets llaminera? Et descobrim les nostres proveïdores de xocolata.

gluki

Gluki xocolaters (Olot) va néixer fa més de 100 anys (tot i q la marca es va crear més tard) en un taller artesà del centre de la ciutat. Allà, continuen treballant de valent, seleccionant cacau eco d’altíssima qualitat del Perú, l’Equador i República Dominicana, seguint amb mètodes i fórmules tradicionals fusionades amb d’altres de més modernes.
Els seus productes no tenen conservants, colorants ni potenciadors del sabor.

Alternativa3 és una cooperativa que aposta pel desenvolupament en 3 eixos: justícia social, respecte pel medi ambient i sostenibilitat econòmica. Creu en la força de les consumidores per canviar certes polítiques.
Els productes de comerç just no perpetuen l’explotació infantil, els sous baixos, els grans lobbies, les empreses que aboquen residus als rius… sino que empoderen les seves productores per treballar amb responsabilitat, qualitat i sostenibilitat.

alternativa3

Perquè som #Socials.

T’agraden les olives, la pasta fresca, els patés vegetals, les pizzes, les salses…? A La Feixa hi trobaràs de tot i molt bo!

IMG 20201110 081146 320

Aliments Onyar (Girona) elabora els seus productes a l’obrador de Girona amb ingredients ecològics i sense conservants, colorants ni altres additius d’origen químic.
També col•labora amb la Fundació Ramon Noguera, q treballa per a la inserció laboral de persones amb diversitat funcional.

Si has de comprar productes elaborats, que siguin de proximitat, de qualitat i preparats per una empresa amb valors socials.

Perquè som #Saludables.

Saps quin aliment conté pocs greixos i calories i és molt ric en minerals, vitamines, fibra i proteïnes? Les algues! A La Feixa n’hi trobaràs les millors!

Algas Algamar (Pontevedra, Galícia) és pionera en la selecció, recol•lecció i transformació d’algues silvestres autòctones.
La recol·lecció és manual, damunt les roques, seleccionant les plantes adultes, garantint l’equilibri de l’ecosistema.
Després, s’assequen en cambres a baixa temperatura (<42 °C), per tal de deshidratar-les. Així, gràcies a l’aire i a les sals marines es conserven de manera natural i mantenen el seu valor nutricional.
Algamar, a més, redueix les emissions de les seves fàbriques gràcies a la instal•lació de plaques fotovoltaiques i a la caldera de biomassa, alimentada amb restes forestals de la zona.

ALGAMAR

Perquè som #Qualitat.

Et presentem les proveïdores de fruita seca ecològica i d’altíssima qualitat que trobaràs a La Feixa. 

galderic

A Can Galderic (Sta. Eulàlia de Ronçana) s’hi cullen i torren avellanes amb llenya des de fa 100 anys. El nom de l’empresa familiar prové d’una masia del s. XVII que acull avellaners des del s.XIX. Aquests mestres torradors s’ocupen de tot el procés: producció, elaboració i transformació de la fruita seca i volen “fer cultura del món agrícola per tradició, qualitat i servei”.

Oleander (Vinyols, Tarragona) és una distribuïdora amb valor afegit. Són productores de fruita seca, sobretot d’avellanes, i promouen el consum de productes propis de cada zona geogràfica, per tal de protegir l’entorn.
A La Feixa també hi trobaràs pasta de la seva línia sense gluten certificada.

oleander

Perquè som #Proximitat.

Et presentem les proveïdores de mel ecològica i de proximitat (important per garantir la pol·linització del nostre entorn).

brescat

Brescat Apicultura (Mataró) és l’empresa familiar de l’Anna i en Pitu. Els seus ruscs són al Parc del Montnegre-Corredor i Serralada litoral. Són membres d’EcoColmena (una ONG que vol implicar els ciutadans en la protecció de les abelles i donar suport als petits apicultors en l’ecosistema rural) i els apicultors de referència a Catalunya. També fan visites escolars i familiars per conscienciar els consumidors de la importància dels pol·linitzadors en el nostre ecosistema. A més de vendre mel, també tenen pròpolis, cera, cremes,
ungüents, etc.

Can Parcala (Mataró – Cabrera de Mar) és un projecte de la Fundació el Maresme, entitat sense ànim de lucre que treballa per a la inclusió de les persones amb diversitat funcional.
La tasca de Can Parcala es basa en dos eixos: la comercialització de la mel (amb 150 ruscs a les muntanyes de la Serralada Litoral) i l’educació (amb tallers inclusius, a grups i escoles per tal de sensibilitzar i divulgar els seus coneixements d’apicultura).

parcala

Perquè som #CriançaRespectuosa.

A LF hi trobaràs tota mena de productes. Te’n presentem un dels imprescindibles per a nadons: els bolquers!

bambo

Bambo Nature (Dinamarca) ens proveirà de bolquers de 6 talles diferents i tovalloletes!
En el seu disseny hi ha participat la Federació Europea de l’Asma i l’Associació d’Al·lèrgia de Dinamarca. No contenen abrillantadors, perfums ni locions hidratants, tampoc provoquen irritacions a la pell ni al·lèrgies.
El 95% dels residus de la seva producció es reciclen, fan servir +20% d’energies renovables i el farcit dels bolquers prové de boscos sostenibles.

Ecodis, Zélio de La Droguerie Ecologique (Saint-Nolff, França) és una empresa que promou valors com l’ecologia i la diversitat social. A LF hi trobareu els seus papers absorbents per a bolquers de tela (recullen les deposicions al fons i es poden rentar i reutilitzar!)

L’edifici principal d’Ecodis està construït amb materials locals i sostenibles, amb sistema de recollida d’aigua de la pluja i envoltat d’un entorn verd (projecte de plantació d’arbres de varietats locals i disposició de ruscos d’abelles). Cada any calcula les seves emissions de CO2 i les compensen subvencionant projectes de solidaritat climàtica.
També col•laboren amb artistes de l’associació L’art prend la rue, per pintar 2 grans murs per transmetre missatges de generositat, biodiversitat.

ecodis

BioBio (Coslada, Madrid) serà la distribuïdora de Bambo Nature i Ecodis a LF. Aquesta empresa té en compte l’impacte mediambiental i social dels productes q distribueix (de la fabricació fins a la seva eliminació) i, Ecodis i Bambo Nature en són la prova.

Perquè som #Naturals.

Voleu conèixer les nostres proveïdores de formatges i iogurts?

aubagueta

Aubagueta (Biosca, La Segarra) és una empresa familiar que elabora formatges ecològics amb llet de cabres del seu propi ramat: tendre, semicurat, curat, fresc i mató.
Aubagueta va començar l’activitat ramadera el 2009 i elabora formatges de manera artesanal, a la casa Aubagueta, des del 2017.
L’any passat va ser finalista del Campeonato Gourmet Quesos (que premia els millors formatges d’Espanya) en la categoria de formatges de cabres joves.
També ofereix visites a la seva granja i un tast dels formatges.

Mas Claperol (Olot, La Garrotxa) ven llet fresca de vaca i elabora formatges i iogurts de cabra, d’ovella i de vaca: amb algues o trompetes de la mort, iogurt grec d’ovella, suís de vaca amb llimona, cremós de cabra amb pebre negre, amb herbes, curat amb oli, mató…
La història de l’Emili, fill del barri de Gràcia (Bcn), comença als 16 anys, com a aprenent en diverses granges. L’any 1982 arriba a Mas Claperol on elaborava formatge fresc de cabra. Actualment, els dos fills de l’Emili continuen el projecte d’elaboració, de manera artesanal, de productes làctics eco, sense colorants, conservants, aromes ni llet en pols.
Ep, eviten el plàstic en els seus envasos, que són retornables.

claperol

Perquè som #DeLaTerra.

Et presentem les proveïdores de verdures fresques i alvocats de proximitat i de temporada que trobaràs a La Feixa.

canmargarida

Can Margarida (Sant Andreu de Llavaneres), és el projecte d’horta ecològica d’en Raül, un enamorat de la seva feina que va canviar de sector professional i es va reinventar per dedicar-se a la pagesia amb passió i amor.
Can Margarida, a més, està molt sensiblitzada amb la petjada ecològica que pugui generar i, per això, utilitza un vehicle ecològic per repartir les comandes i rebutja, sempre que pot, l’ús de caixes de plàstic.

Aguacates Ecológicos (Granada) és una empresa familiar, una parella de joves productores de Granada amb finca pròpia a la muntanya, on viuen. Allà hi cultiven alvocats, magranes, mangos, xirimoies…
A més, s’ocupen de tot el procés: la collita, la distribució…
Tenen diverses varietats d’alvocats i això els permet allargar la temporada. A La Feixa hi trobareu, entre d’altres, els pikerton, un alvocat mantegós amb aquest particular color.
El secret del seu éxit és que cuiden molt la terra, la seva biodiversitat i nutrició per garantir una bona collita. Utilitzen pràctiques pròpies de la permacultura, adobs verds, pol·linització, matèria orgànica de la poda…

aguacates

Perquè som #Saludables.

Et ve de gust una mica de fruita de proximitat i amb molt de sabor?

hortec

Hortec (Barcelona) és la primera cooperativa catalana de pageses productores de fruita i verdura eco. Van néixer fa gairebé 30 anys i des del primer dia aposten per l’agricultura 100% ecològica certificada.
Hortec tb va constituir una ADV (agrupació en defensa vegetal) el 1993 amb l’objectiu de donar assessorament i suport tècnic sobre protecció de cultius, fertilització, materials vegetals, etc. als socis de la cooperativa.

Actualment Hortec està formada per 18 sòcies (la majoria són empreses familiars) i, per tal de donar resposta a la demanda que rep, tb ven productes d’altres membres q no formen part de la seva cooperativa.
Són la comercialitzadora de referència a Catalunya; malgrat tot, no han perdut la seva essència cooperativista i el tracte proper amb les consumidores i productores.

Perquè som #Qualitat.

Et presentem les proveïdores de carn de porc i pollastre de La Feixa: Planeses, DPagès i Llavora.

Planeses Agricultura Regenerativa (Girona) és un projecte d’agricultura q busca noves maneres de treballar basades en la fertilitat natural del sòl i q ha recuperat una finca abandonada a prop de Besalú. Els pollastres de Planeses pasturen en tancats mòbils que es mouen per oferir-los past nou cada dia. Així, s’alimenten d’herbes i insectes i de grans eco sense soja perquè creixin a un ritme més lent.
Planeses ofereix visites i tallers i forma part del projecte Polyfarming, un nou sistema de gestió alternativa per lluitar contra l’abandonament de l’agricultura a zones de muntanya i les conseqüències ambientals i socioeconòmiques.

Planeses
dpages

dpagès (Olius, Solsonès) és una explotació porcina amb 50 truges en cicle tancat: s’hi allotgen les mares i totes les seves cries fins al final de l’engreix. Al capdavant de dpagès hi ha dos joves enginyers agrònoms que aposten per una producció sostenible, responsable i allunyada de la producció industrial.
Els seus porcs mengen farina de cereals ecològics i complementem la dieta amb farratge ecològic certificat. Els garrins s’alimenten de la llet de la seva mare durant un mes i mig a la granja oberta a l’exterior. Tots els corrals tenen interior i un petit pati exterior, amb un jaç de palla, sense gàbies ni modificacions artificials de les condicions climàtiques de l’ambient.

Llavora (Ventalló , Girona) aposta per la carn eco, de proximitat i envasada sense plàstics. Els seus porcs neixen i es crien a l’Empordà, s’alimenten de cereals i farratges ecològics conreats a l’entorn de la granja, se sacrifiquen en un escorxador municipal de petita capacitat, els seus productes s’elaboren en un obrador artesanal; tot en un radi de 5 km. El compromís de llavora amb el medi ambient passa per un baix consum d’energia i cap malbaratament d’aigua. A més, els seus productes s’envasen amb materials certificats 100% biodegradables i compostables. 

llavora

Perquè som #Proximitat.

Et presentem les proveïdores de carn de vedella i xai de La Feixa: Mas Les Coromines i Mas Terrades.

Mas Les Coromines

Vedella Mas Les Coromines (Campdevànol) és una petita empresa familiar amb una llarga tradició ramadera i agícola al Ripollès que fan producció ramadera ecològica.
Ofereixen dues varietat de vedella: vedella rosada o blanca i vedella tradicional. Els animals neixen i creixen als camps i pastures del Ripollès.
La vedella rosada o blanca s’alimenta tota la seva vida de llet de les seves mares i d’herba de les pastures. A la tradicional, a partir dels 5 mesos de vida, se li complementa l’alimentació amb farratges procedents dels prats de la pròpia explotació i de cereals procedents de cultius ecològics. 

Can Terrades, ramaderia ecològica i gestió forestal (Sant Celoni) té un ramat d’unes 600 ovelles de la raça Ripollesa i 50 cabres de la raça cabra blanca de Rasquera. El ramat s’alimenta de les pastures i boscos de Can Terrades i d’altres finques situades al Parc Natural del Corredor-Montnegre i al Parc Natural del Montseny. A Can Terrades segueixen mètodes d’explotació tradicionals introduint criteris moderns pel que fa a sanitat i alimentació del bestiar.
El ramat persegueix un doble objectiu: en primer lloc, produir carn de xai i de cabrit de màxima qualitat, però també controlar la biomassa del sotabosc forestal. Gràcies a cristeris de gestió forestal sostenible, obtenen productes forestals com suro, fusta per serradora, llenya d’alzina, biomassa forestal per ús energètic i altres productes secundaris com plantes per jardineria, bolets o brucs per fer tanques.
A més a més, fan cria i ensinistrament de gossos d’atura catalans. 

Can Terrades

Perquè som #Conscients.

Et presentem les proveïdores d’higiene menstrual que trobaràs a La Feixa; n’hi ha d’alternatives i també que ofereixen productes d’un sol ús.

NUSHU

Nüshu (Canet de Mar) elabora compreses de tela (certificada i de proximitat) de cotó certificat fetes a mà i, és clar, reutilitzables! La Gemma s’ocupa de tot el procés: dissenya, selecciona els materials, talla, cus, planxa, prepara els enviaments… La seva feina neix de la passió per l’artesania, la creativitat i l’empoderament de les dones en relació a la ciclicitat. Nüshu significa “escriptura de dones” i prové del sud de la Xina. Al s.III, només els homes podien llegir i escriure en públic. Així, aquelles dones empoderades van crear Nǚ shū, un sistema d’escriptura sil·làbic que feien servir en secret per comunicar-se. La Gemma vol que Nüshu reprengui “aquesta sororitat, aquest comunicació des d’allò més profund, i compartir coneixements i vivències”.
A La Feixa hi trobaràs compreses de tres talles estàndards, però Nüshu en té moltes més! Demana info a les Rut’s!

Nur (Barcelona) és una empresa gestionada per dones que neix sota el paraigua i l’experiència d’un negoci familiar amb 35 anys d’experiència en la producció de compreses. Tots els materials que utilitzen són ecològics i compostables, sense tòxics, additius o perfums. 
També han creat el projecte Nur que vol oferir una nova perspectiva de la menstruació. El seu objectiu és trencar tabús per entendre la menstruació com un procés natural de la dona, que l’empodera i la reconnecta: “Connectar amb el nostre cicle és connectar amb el poder natural de la dona”. 
A La Feixa hi trobareu les seves copes menstruals.

nur
deessa

Espai Deessa (Mataró) és un projecte que acompanya les dones en totes les seves etapes vitals des d’una perspectiva de gènere i empoderament. La Cristina i la Jessica, totes dues amb experiència professional en l’àmbit social, defineixen la seva empresa com “un espai que promou una menstruació i vida cíclica conscient de les dones per a un canvi social real”. Organitzen cursos i tallers d’educació menstrual i també fan acompanyaments individuals. 
A La Feixa hi trobareu les seves compreses de tela reutilitzables i elaborades de forma artesanal.

Natracare (Regne Unit) va néixer l’any 1989 per oferir una veritable opció respectuosa amb el medi ambient. La Susie n’és la seva fundadora. Els seus productes són ecològics, vegans, compostables, transpirables i suaus i no contenen plàstic, clor ni altres tòxics. Natracare forma part del programa 1% for the Planet i, per tant, donen l’1% dels seus beneficis a organitzacions mediambientals sense ànim de lucre. 
A La Feixa hi trobaràs els seus tampons de cotó 100% orgànic certificat (sense pèrdua de fibres), compreses (també per al postpart) i salvaslips.

natracare
ORGANYC

Organyc (Itàlia) és una empresa amb més de 70 anys d’experiència en convertir el cotó en productes de cura personal per a dones. Corman, el seu fundador, creu que “el respecte hauria de formar part de qualsevol societat civilitzada”. És per això que Organyc neix per trobar solucions als problemes d’irritació de la pell sensible. Els seus productes són biodegradables (també l’envàs) i fets de cotó 100% orgànic (el revers de les compreses és de farina de blat). A La Feixa hi trobaràs els seus tampons, compreses i salvaslips.

BioBio (Coslada, Madrid) serà la distribuïdora de Natracare i Organyc. Aquesta empresa té en compte l’impacte mediambiental i social dels productes que distribueix (de la fabricació fins a la seva eliminació) i, Natracare i Organyc en són la prova.

Perquè som #…

Et presentem…

.

Soria Natural (Garray, Soria) és una empresa que cultiva, elabora i comercialitza aliments ecològics i aliments especials, i que també compta amb una divisió de fitoteràpia i dietètica i una divisió farmacèutica.

Els seus principals valors són l’eficàcia, seguretat i qualitat al servei de la salut, i els seus principis la innovació, el dinamisme, la qualitat, la formació de l’equip humà de l’empresa i el respecte pel medi ambient. Per tot això inverteix molts recursos en I+D+i, aposta per la seva divisió d’alimentació 100% vegetal i compta amb més de 300 hectàrees de cultius ecològics.

soria natural
ecopollastre WEB

Ecopollastre (Riudarenes, Girona) es dedica a la cria de pollastres ecològics de raça rústica, del qual obtenen carn d’alta qualitat. Els pollastres es crien en contacte amb la natura, respectant el seu cicle vital i de creixement, garantint el seu benestar. La carn obtinguda té el certificat ecològic oficial CCPAE, complint tots els requisits exigits en matèria alimentària, espai i edat dels animals.

Sagar Zirkle (Errezil, Gipuzkoa) és un projecte sostenible que produeix, a partir de pomes i altres cultius propis i d’agricultors del seu entorn, sucs, sidra natural, vinagres i xucrut, tots ells amb certificat ecològic.

Les produccions estan limitades a la disponibilitat de les matèries primeres i són de proximitat, tots els productes estan certificats amb el segell ecològic i s’envasen en vidre reciclable i en caixes de cartró.

BIOK WEB

Perquè som #…

Et presentem… (en construcció)

Lunatic Gastronomia Saludable (Molins de Rei, Baix Llobregat).
Biobel (Almassora, Castelló).

.