Quins productes trobaré a La Feixa?

Des de La Feixa, t’oferirem tot el ventall de productes ecològics i de proximitat que tu i la teva família pugueu necessitar en el vostre dia a dia, sempre que sigui possible, a granel i amb el mínim de processat.

La nostra Comissió de Proveïdores i Productes escull els productes que trobaràs al nostre Supermercat Cooperatiu, no tan sols perquè siguin el màxim saludables sinó perquè a la vegada afavoreixin una societat laboralment més justa i també més respectuosa amb el planeta.

Prioritzarem doncs, les productores de proximitat abans que les grans distribuïdores. N’analitzarem els seus principis, la seva mida i salut laboral, i valorarem molt que fomentin el cooperativisme i el treball social.

Segons la temporada i disponibilitat, a La Feixa hi trobaràs:

  • Llegums, cereals, fruits secs i llavors
  • Frescos: fruita i verdura, carn, embotits, ous i làctics
  • Begudes, cafè i infusions
  • Cerveses artesanes i vins
  • Pa i productes de fleca
  • Conserves i elaborats vegans
  • Aperitius, salses, condiments, mel i xocolata
  • Olis
  • Productes d’higiene personal, infantil i de la llar

En aquestes categories s’hi inclouen productes per a celíaques, veganes i persones amb intoleràncies alimentàries.

Si tens cap suggeriment o proposta respon el formulari i l’estudiarem. 

Les proveïdores de
La Feixa

(Aquest apartat s’anirà actualitzant setmanalment a mesura que la informació es publiqui a les xarxes socials de La Feixa).

La Klosca

Perquè som #Proximitat.

La Klosca El Niu d’Ous, totes dues, proveïdores d’ous de la comarca.

La Klosca

La Klosca, situada a Mataró, és un Centre especial de Treball, és a dir, que el 90% de la seva plantilla està formada per persones amb diversitat funcional. El seu compromís social treballa per a la igualtat d’oportunitats per a tothom.

La Granja el Niu d’Ous va engegar aquest projecte familiar a Òrrius , després de ser sòcies durant anys de diverses cooperatives de consum. Col•laboren en xarxa amb pagesos, negocis, grups de consum, cooperatives i menjadors escolars de la zona.

Perquè som #Ecologia.

Els productes de LF seran de procedència ecològica (aliments i/o ingredients) i no ens és indispensable certificació si nosaltres podem validar-la.

Et presentem una productora molt dolça, Meiaia Pastisseria!

La Jasint és una dona emprenedora que, després del naixement de la seva 1a filla i cansada de l’alimentació “convencional”, va iniciar aquest projecte amb el desig de fer rebosteria més saludable.

Meiaia té una petita botiga-obrador a Argentona però ben aviat podreu trobar els seus productes a La Feixa: magdalenes, galetes i pastissos integrals, clàssics o amb ingredients com la remolatxa o la carbassa.
Nosaltres els hem tastat i ens han enamorat. Són boníssims!! Ep, també fa dolços sense gluten.

Perquè som #Qualitat.

La Feixa vol omplir la botiga de productes de qualitat d’alt valor terapèutic i culinari.

A Catalunya hi ha poques productores d’herbes ecològiques per a infusions i condiments. A La Feixa en trobareu dues.

Herbes de l’Alt Pirineu (Araós, al Pallars Sobirà): conreen més de 80 varietats de plantes aromàtiques i medicinals als seus propis camps. A més, les bossetes de les infusions que preparen són de fibres 100% biodegradables.

Herboresteria Nogué (Ossera, a l’Alt Urgell): una empresa familiar, nascuda el 1984, que cultiva a 1200m en un petit camp d’una hectàrea. A més d’herbes per a infusions i condiments, també preparen sals aromàtiques.

Ambdues productores s’ocupen manualment de la recol·lecció, l’assecat i l’envasat de totes les herbes.
És un privilegi poder cuinar i alimentar-nos amb herbes nascudes en aquest entorn i tractades amb tanta cura.