120 Gràcies!

120 Gràcies

Ja som 120 sòcies i socis que hem cregut en el projecte!!

Totes les persones que portem mesos treballant per definir el projecte del primer supermercat cooperatiu de Mataró, La Feixa, estem molt contentes i agraïdes per l’acollida que ha tingut la proposta. En un mes i mig hem arribat al mínim nombre de sòcies necessàries perquè el projecte comenci a ser viable. Gràcies a totes les sòcies i socis que heu confiat en La Feixa i ja en formeu part. No ens aturem aquí, però.

La Feixa tot just comença a caminar. Som, de moment, 120 unitats de consum que volem canviar el nostre model de consum perquè aquest esdevingui just i conscient, i el portem a terme de forma cooperativa i participativa.

La feina, però, no ha acabat. Seguim treballant per fer de La Feixa una realitat, buscant el finançament necessari i (avaladores socials pel crèdit demanat a Coop57 i persones que subscriguin els títols participatius emesos per La Feixa), definint les productores a qui consumirem els productes que generen, acabant de localitzar el local, i continuant fent créixer el projecte amb més sòcies. Quantes més siguem, més viable serà el projecte. Així, farem que el consum de productes ecològics i de proximitat deixi de ser el privilegi d’unes quantes.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *