El Cercle de Productes i Proveïdores de La Feixa

Cercle de Productes i Proveïdores de La Feixa

#QuèEstemFent

Avui et presentem un dels cercles més participats i feiners, el Cercle de Productes i Proveïdores.

El conformem 13 persones amb perfils ben diferents; 13 sòcies que ens repartim la feina per fer plegades la recerca dels productes que les sòcies i clientes de La Feixa necessitem i quines han de ser les proveïdores d’aquests productes. Dit així pot semblar fàcil però la cosa té la seva trama: a La Feixa no som un supermercat més. Ens guiem pel màxim compliment dels criteris acordats per escollir bé el que volem que hi hagi a la botiga: productes de qualitat i ecològics produits de forma ètica, mida del productor, proximitat, arrelament al territori, criteris ambientals en tota la cadena de valor, etiquetatge en català…. Al Cercle de Productes ens encarreguem de fer el seguiment de tot el procediment de cerca i compra (la primera, després ja se n’encarreguen les Roots) fins que el gènere arriba a la botiga.

La Cristina, una de les nostres membres, assegura que “per sort estem en un territori on el sector agroalimentari és molt important, hi ha molts petits productors amb consciència per la sostenibilitat i la tendència a la responsabilitat envers el planeta, la societat i l’economia està cada cop més estesa i trobem bastant ventall de productes i productors”. Una altra de les sòcies del cercle és l’encarregada de la bústia de suggeriments amb la qual totes, sòcies i no sòcies, podem adreçar-nos al cercle: la podem trobar al taulell de la Feixa i també en línia: https://opina.lafeixa.cat/index.php/623969?lang=ca.

Òbviament, al Cercle de Productes i Proveïdores tenim feina i no ens l’acabem. Per exemple, una de les novetats en les que treballem és en ampliar l’oferta de productes vegans (un dels suggeriments més repetits que rebem) i també la de productes sense gluten, a més d’altres àmbits com els refrescos. 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *