El Cercle de Coordinació de La Feixa

Cercle de Coordinació de La Feixa

#QuèEstemFent

L’organització de La Feixa i tots els seus cercles de participació conflueix en dos òrgans que beuen, literalment, de la resta de cercles. L’un és l’Assemblea General de Sòcies. L’altre és el Cercle de Coordinació; avui us expliquem què hi fem.

El Cercle de Coordinació té un nom transparent. Serveix per coordinar l’acció dels diferents cercles. El conformem 11 persones, representants de la resta de cercles i del Consell Rector de la cooperativa. I què fem? Podríem donar una resposta fàcil i tornar-nos a remetre al nom: el cercle coordina. Però òbviament la nostra feina és persistent i va més enllà: vetllem per la viabilitat de La Feixa en tots els seus aspectes, de manera que les accions dels diferents cercles, de les treballadores o sòcies passen per les assemblees de coordinació.

Hi ha tanta feina que no ens l’acabem i per això les reunions són setmanals. Les trobades són obertes a les sòcies que ho demanin o que formin part d’algun dels cercles.

Més enllà de fer funcionar i anar millorant La Feixa, dia a dia, entre totes, tres de les carpetes que hi ha sobre la taula del Cercle de Coordinació i que són els objectius immediats, són: la millora dels procediments de treball (tant de cercles com de botiga) i la seva redacció per escrit perquè ningú sigui imprescindible; l’anàlisi de les vendes (per productes, per tipus de sòcies, per dates…) per tal de treure’n conclusions i tractar d’implementar millores o canvis necessaris; l’organització de l’Assemblea General de Sòcies.

Sereu de les primeres de conèixer els resultats de tot!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *