Distribuïdores: QuèViure

Portada QuèViure

Com bé saps, a La Feixa hem apostat, sempre que ha estat possible, per aliments i productes que elaboren petites productores. D’aquesta manera, donem suport al seu projecte i a l’economia del territori, els agraïm l’esforç i posem el nostre gra de sorra a la sostenibilitat econòmica del seu negoci. A més, consumim productes de qualitat i cuidats des de l’inici de la seva elaboració. Tanmateix, hi ha empreses que no volen o no poden ocupar-se de la tasca de distribució (és una feinada!). Així doncs, i seguint els valors de LF, comprem els seus productes a través de petites distribuïdores socials com Quèviure. La vols conèixer? 

Foto: QuèViure.

Quèviure Distribuïdora de Mercat Social (L’Hospitalet de Llobregat, Baix Llobregat) és una cooperativa sense ànim de lucre que va néixer l’any 2013 al barri de Sants de Barcelona. El seu objectiu és ser un punt de trobada entre consumidores i productores, donar suport a la creació de noves formes de consum cooperatiu i assegurar la viabilitat i sostenibilitat dels projectes existents (assessorament i acompanyament de grups i cooperatives de consum). 

Equip QuèViure. Foto: QuèViure

La cooperativa entén la distribució com un fet facilitador, vol ser un intermediari just, contribuir a la sostenibilitat del camp i garantir l’accés a una alimentació responsable i informada per a totes les persones, dins dels principis de l’economia social. Creu en l’autoorganització i l’autogestió per a un consum conscient i responsable i vol que totes les persones puguin accedir a una alimentació ecològica i de proximitat. 

Així, distribueix productes ecològics i en prioritza la proximitat. Busca productes que garanteixin criteris mediambientals i sobretot socials. Per això aposta per segells de Comerç Just i petites produccions. 

Quèviure ens acosta productes tan diversos com quinoa, fideus, bonítol i sardines, cafè, cacau, alguns condiments, galetes, frankfurts i hamburgueses vegetals, llets infantils, panela i crema de garrofa bonííííssima, entre d’altres.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *