El Cercle de Transformació i Cultura de La Feixa

Cercle Activitats LaFeixa 2

#QuèEstemFent

El Cercle de Transformació i Cultura de La Feixa és un dels recents en començar a treballar. Portem dues assemblees i una empenta que no ens l’acabem!

Treballarem molt més que activitats; el que volem és canalitzar tota l’acció transformadora al voltant de La Feixa: reforçar amb iniciatives el canvi de paradigma que suposa aquest projecte.

De moment treballem, òbviament, condicionades pel context. La Covid i els seus protocols fan la guitza i pràcticament no ens deixen fer res. Però esperem, així que la situació millori, poder aprofitar la botiga i la plaça per accions de tot tipus. A la llista d’idees hi ha des de tasts de productes a visites a productores, passant per fires, xerrades de divulgació o taules rodones. Es tracta d’enfortir el projecte i també de conèixer i relacionar-se amb l’entorn, el territori i la resta d’iniciatives.

Volem treballar els valors, la reflexió, el coneixement i també la intercooperació. Agafar els principis amb els que treballem a La Feixa i reforçar-los pensant accions en comunitat, de formats i objectius diversos. Que el projecte tingui molta més vida que el consum i la cooperativa vagi més enllà del supermercat.

Un dels objectius amb els que treballem, per exemple, és en poder recuperar una acció que va quedar penjant i que s’haurà de fer: la inauguració de La Feixa. Un acte de visualització del projecte, presentació pública i relació entre sòcies i persones de l’entorn és necessari.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *