Biodelícies, de l’oli de coco a l’oli d’oliva

Galetes Biodelícies

A La Feixa hi pots trobar les galetes de Biodelícies a granel. Són totes veganes i n’hi ha de coco i nabius, d’espelta i sègol, de gingebre, fajol i quinoa, de poma i canyella i de taronja i xocolata. Ja les has provat totes? Boníssimes, oi? Quines t’agraden més?

Fins ara, aquestes galetes estaven fetes amb oli de coco. La novetat és que Biodelícies passa a elaborar-les amb oli d’oliva.

Tot i que l’oli de coco té l’avantatge de ser saturat i, per tant, és més estable quan se li aplica calor, fet pel qual esdevé menys tòxic en productes processats que necessiten calor per a produir-se, té una procedència llunyana i la seva petjada ambiental és elevada.
L’oli d’oliva, per contra, és insaturat i més sensible a la calor. Tot i així, dins dels insaturats, és de tipus monoinsautrat i això el fa més resistent a la calor que la resta d’insaturats. D’altra banda, té els següents beneficis principals: protecció càrdiovascular, millor digestibilitat i és antioxidant. Així mateix, la petjada ambiental que genera és mínima perquè és un aliment que trobem per tot el Mediterrani i, per tant, a casa nostra.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *