El Cercle de Tecnologia de La Feixa

Cercle de Tecnologia de La Feixa

#QuèEstemFent

Avui et presentem el Cercle de Tecnologia de La Feixa.

El nom no enganya gaire. Som les responsables de tots els aparells i sistemes informàtics, que no són pas poca cosa. L’equip el formen 7 sòcies que hem hagut de suar la cansalada per posar a punt el punt de venda: programar l’ordinador, la impressora, la balança, el monitor pel públic… tot el hardware del supermercat; no ha estat fàcil però sembla part enllestida. Anar aprenent, mirant manuals, tocant per aquí, tocant per allà. Aquesta ha estat la darrera tasca en la que hem estat treballant. Han estat unes setmanes ben entretingudes i promet que encara en queden unes quantes més!

A la Feixa treballem amb Odoo, un programa de gestió que compartim amb altres projectes cooperatius. Es tracta d’un programari obert, que s’ha hagut d’adaptar i a partir del qual es gestiona el dia a dia de La Feixa. Des del cercle s’ha format a tothom qui el remena perquè vagi funcionant: treballadores i membres d’altres cercles.

odoo logo

A més d’anar aprenent les funcionalitats de gestió i pràctiques de botiga d’Odoo, el cercle està enllestint també la part de botiga virtual de La Feixa, l’espai personal dins Odoo des del qual cada sòcia podrà encarregar (de moment només) la carn.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *