Hem aconseguit el finançament del projecte!

Hem aconseguit els avals!

Gràcies a totes!

Bones notícies, que fan falta aquest 2020. De fet, les millors. La Feixa tira endavant gràcies a la implicació de totes i al crèdit que Coop57 ens ha concedit per la bona rebuda del sistema de finançament col·lectiu i a 92 avaladores que han cregut en el projecte i avalat 49.250 euros.

Anem a pams i que quedi clar: l’obertura de la Feixa (com ja hem dit del dret i del revés, tots aquests mesos) només era possible amb la implicació de les seves sòcies i entorn també en el seu finançament. Teníem clar que ens feia falta un crèdit i on l’havíem d’anar a buscar. Coop57 no funciona com els bancs, caixes o altres operadors del sistema capitalista. Coop57 dóna crèdit per a projectes ens els que creuen, que trien pel recolzament que tenen i que poden acreditar en forma d’aval mancomunat. Dit d’una altra manera: Coop57 és la palanca que fa possible desenes de projectes de l’economia social i solidària i ens ha dit que sí, que ens dona el crèdit.

Després d’aconseguir l’objectiu de sòcies (ja anem cap a les 250!), necessitàvem poden avalar de forma mancomunada la xifra que ens permetrà preparar el local, moblar-lo, obrir i començar a operar. I gràcies a 92 avaladores ens han concedit un crèdit de 46.000 euros!

Entre els avals i els títols participatius i, de nou, gràcies a la implicació de totes, hem pogut superar aquest escull, fer realitat el finançament inicial del projecte i poder donar l’empenta que feia falta.

I ara què?

Doncs ara, a partir de la concessió del crèdit, podem accelerar la posta a punt de la Feixa per obrir aquesta mateixa tardor. Enllestir les obres i instal·lacions, el mobiliari, la decoració, els tractes amb les proveïdores, la participació i un llarg etcètera de l’engrenatge de La Feia. 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *