Les beneficiàries de La Feixa

cartell mostrador beneficiaries2

Totes les sòcies de La Feixa podem designar una persona beneficiària; aquesta gaudirà del preu de compra de les sòcies en el seu consum a botiga, que és un 15% més barat que el preu de venta al públic. 

Les persones beneficiàries no han de ser sòcies de la cooperativa, ni desenvolupar la participació o el pagament de la quota. 

Cada sòcia pot designar una única persona beneficiària i la pot canviar un cop a l’any. Així mateix, els fills/es menors de 21 anys convivents de la persona sòcia també es consideren persones beneficiàries per defecte. 

1 sòcia pot tenir 1 persona beneficiària.

Aquest sistema és una forma d’ampliar la base social de La Feixa i donar a conèixer el projecte. Si encara no ho has fet, digue’ns qui és la teva beneficiària, escriu-nos a socies@lafeixa.cat.

Actualització febrer 2023:

Amb l’objectiu de fer arribar el consum ecològic i de proximitat a més persones, els diferents cercles de gestió de La Feixa hem decidit que durant el 2023 ampliarem a dues el nombre de beneficiàries de cada sòcia.

COM PUC DONAR D’ALTA LES BENEFICIÀRIES?

Només cal que enviïs un correu a socies@lafeixa.cat indicant el nom, cognom i correu electrònic de les teves dues beneficiàries. També ho pots fer a la botiga.

PUC MODIFICAR LES BENEFICIÀRIES?

Sí, pots. Si tens donada d’alta una beneficiària que no pot consumir a La Feixa i prefereixes donar d’alta a una altra persona, ho pots fer. Només cal que ens ho comuniquis per correu a socies@lafeixa.cat

Recordem que les beneficiàries són persones que poden comprar a la botiga a preu de sòcia sense la necessitat de pagar la quota trimestral ni fer les hores de participació a la cooperativa. Tot i això, entenem la figura de la beneficiària com un camí de transició suau i acompanyat cap a la participació activa a la cooperativa.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *