8 de Març: Dia Internacional de la Dona Treballadora

Dia dona treballadora

Enguany, el 8 de Març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, La Feixa torna a mostrar la seva mirada ecofeminista; una mirada que posa la vida al centre i que persegueix la transformació i superació de les desigualtats socials i de gènere.

Des de La Feixa ens sumem a la vaga del 8 de Març per mostrar el nostre acord en les reivindicacions de totes les dones que alcen la veu per dir prou a una realitat que encara avui persisteix. Una realitat que mostra que la desigualtat de gènere i la bretxa salarial continuen presents, que el mercat laboral continua segregat per sexes i potenciant la feminització de la pobresa i la feminització de les cures, i que continua sent un mercat laboral que segrega horitzontalment i verticalment -sostres de vidre que obstaculitzen el desenvolupament professional de les dones i terres enganxifosos que continuen mantenint-ne moltes en feines infravalorades-.
Ecofeministes perquè les dones i la Terra tenim molt en comú: productores i reproductores de vida i per la vida, a ambdues se’ns explota, se’ns intenta sotmetre i dominar.

Per capgirar-ho, des de La Feixa pretenem posar la vida al centre, cuidar les relacions, cuidar la Terra que ens acull i cuidar les productores que ens mostren que la respecten.

Aquest 8 de Març, afegeix-te a les reivindicacions al territori.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *