Les sòcies i la participació a La Feixa

cartell mostrador participacio

La Feixa és un projecte cooperatiu, sense ànim de lucre i autogestionat, ecològic i de proximitat. 

Les sòcies de La Feixa en som la base, participem en el seu funcionament i tenim accés als productes de botiga a cost de sòcia, que és un 15% més barat que el preu de venta al públic. Tenim veu i vot en les Assemblees Generals de sòcies.

Per ser sòcia has de fer una aportació obligatòria al capital social de la cooperativa de 50€. Sempre que es vulgui es poden fer aportacions voluntàries de la quantitat que es decideixi. Ambdues aportacions són reemborsables si mai et dones de baixa.

La Feixa és un projecte que promou la participació de les persones sòcies en tots els àmbits de la cooperativa. La participació, de 2 hores cada 4 setmanes, no comporta cap mena de contraprestació econòmica ni material. 
Aquelles sòcies que per raons laborals, familiars o d’altra natura no poden portar a terme la seva participació a la cooperativa, poden substituir-la per una quota de 20€ trimestrals.
Les sòcies podem participar tant als cercles de participació i gestió com en d’altres activitats relacionades amb el funcionament de la botiga.

El Cercle de Benvinguda i Participació és l’encarregat d’organitzar i de distribuir les sòcies en aquells cercles o activitats que requereixen de participació.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *