Al barri de Rocafonda vam participar en una acció de neteja comunitària de la riera de Sant Simó juntament amb l’associació de veïns i l’espai jove del barri. Vam fer una macedònia de fruites i un munt de torrades diferents amb productes de temporada!
Aquesta activitat forma part del projecte de cuina comunitària dins del marc dels Premis FEM.
Gràcies a tothom per fer-ho possible!
Receptes:
Torrada 1 per 60 persones | |
Pa | 2 kg |
Alvocat | 30 unitats |
Tomàquet xerry | 100 unitats |
Formatge fresc per untar | 500 grams |
Julivert | 1 manat |
Aquesta torrada d’alvocat porta el pa untat amb formatge fresc, els tomàquets xerrys a sobre i el julivert picat per decorar.
Torrada 2 per 60 persones | |
Pa | 2 kg |
Formatge fresc per untar | 500 grams |
Pera | 35 unitats |
Fruita seca | 200 grams |
Mel | 150 ml |
Aquesta torrada de fruita seca i pera també porta el formatge fresc untat i una mica de mel per sobre.
Torrada 3 per 60 persones | |
Pa | 2 kg |
Brots d’espinacs | 500 grams |
Maduixes | 1 kg |
Nous pelades | 1 kg |
Vinagre Balsàmic | 100 ml |
Aquesta torrada de maduixes i espinacs porta vinagre balsàmic i nous per sobre.
Torrada 4 per 60 persones | |
Pa | 2 kg |
Hummus de cigrons | 1 kg |
Pebre vermell | 75 grams |
Tomàquet xerry | 100 unitats |
Cogombre | 10 unitats |
Blat de moro conserva | 200g |
Aquesta torrada amb hummus de cigrons es decora amb pebre vermell, tomàquet xerry, cogonbre i blat de moro.
Torrada 5 per 60 persones | |
Pa | 2 kg |
Pesto | 200 grams |
Tomàquet xerry | 100 unitats |
Anacards | 200 grams |
La torrada de pesto amb tomàquet xerry es decora amb anacards picats o sencers.
Macedònia per 60 persones | |
Pera | 4 kg |
Maduixes | 100 unitats |
Plàtan | 35 unitats |
Préssec | 25 unitats |
Sindria | 2 unitats |
Cirera | 6 kg |
De postres vam servir una macedònia de fruites de temporada.
Aquest àpat es va oferir al preu de cost de 3,50€ per persona. Si fas aquestes receptes a casa utilitzant productes de temporada i de proximitat et sortirà aproximadament per aquest preu.
Bon profit!