Situació econòmica crítica: Assemblea General Extraordinària 2022

Assemblea extraordinària 2022

Benvolgut/da, 

en nom del Consell Rector, et convoquem a l’Assemblea General Extraordinària de La Feixa, que se celebrarà de forma presencial el proper divendres 14 d’octubre de 2022, a les 18:45h en primera convocatòria i a les 19:00 h en segona convocatòria. 

Lloc: espai “Coworking” de Can Fugarolas, carrer Toló, 8, Mataró.

Convocatòria oficial d’Assemblea General Extraordinària de sòcies de La Feixa en relació a la situació econòmica de la cooperativa

Convoquem aquesta Assemblea General Extraordinària per informar a totes les sòcies sobre la situació econòmica de la cooperativa i quins possibles escenaris se’ns plantegen. Així mateix, s’informarà sobre les diverses propostes que s’estan implementant o que s’implementaran en les properes setmanes per revertir aquesta situació.

Un cop s’hagin exposat tots els punts, s’obrirà un torn de paraula perquè les sòcies pugueu presentar idees o propostes per millorar la situació econòmica actual. Tanmateix, un cop finalitzada l’assemblea, s’obrirà un termini de quinze dies perquè les sòcies pugueu presentar propostes més desenvolupades o presentar-ne de noves.

Aquesta assemblea té un caràcter purament informatiu i no constarà de punts a votació.

Ordre del dia

 1. Benvinguda i presentació
 2. [INFO]  Presentació del balanç econòmic de la cooperativa.
  1. Balanç de situació.
  2. Compte de pèrdues i guanys. 
 3. [INFO]  Presentació dels possibles escenaris d’actuació.
 4. [INFO]  Propostes aplicades o en procés d’aplicació per revertir la situació.
  1. Document de propostes.
 5. [TORN] Obertura de torn de paraula per plantejar qüestions i dubtes, així com per plantejar propostes per revertir la situació econòmica actual.
 6. Clausura.

Trobaràs els documents que es presentaran a l’Assemblea General Extraordinària adjunts a aquest correu.

Consell Rector de La Feixa.

P.D: S’habilitarà un servei de canguratge. El cost del servei serà simbòlic i caldrà repartir-lo entre les sòcies que l’utilitzin. Aquelles sòcies que en vulguin fer ús, caldrà que enviïn un correu amb antelació a coordinacio@lafeixa.cat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *